Tuesday, February 17, 2009

Minilening aanvragen

Een minilening wordt nogal eens gebruikt om de maand door te komen als je wat maand over hebt aan het einde van je geld. Soms komt er ook weleens een onverwachte uitgave aan het einde van de maand waar je niet op hebt gerekend. Dan kan een mini lening uitkomst bieden.

Het mooie van een mini lening is dat je niet door dezelfde procedures hoeft te worstelen als voor een ‘grote’ lening. Dat hele gedoe met papierwerk, BKR toetsingen en andere procedures is allemaal niet nodig. Je loonstrookje en ID bewijs zijn al genoeg. Dat is misschien wel het grootste voordeel van de mini lening: het is snel en makkelijk.

Let wel op dat een mini lening een korte termijn lening is. De winst voor de kredietgever loopt pas echt op als jij niet op tijd terugbetaalt, dus wees er zeker van dat je de betaaltermijn redt. De rente voor een minilening kan in de dubbele cijfers gaan lopen als je niet oppast, en dat zou erg zonde zijn. Als je op zoek bent naar wat meer info over minilening, kijk eens op deze mini lening site.

1 comment:

  1. Wow, excellent post. I'd like to draft like this too - taking time and real hard work to make a great article. This post has encouraged me to write some posts that I am going to write soon. esta formulier

    ReplyDelete